Een schoencadeautje voor mannen met baarden - Shaving bar

De Shaving bar is een perfect kleinigheidje voor in de schoen/kerstsok. Deze harde zeep is verpakkingsvrij, schuimt zacht en verzorgd de huid tijdens het scheren. Verkrijgbaar in vier heerlijke geuren.

 

De shaving bar kost €8.95, eventueel kun je dit cadeau uitbreiden met een gastendoekje vanaf €6.95.

 

Een klein, praktisch gebaar – de Hair & bodywash

Als je meerdere cadeautjes hebt te geven is het fijn om een aantal no brainers erbij te hebben. Cadeau’s die altijd goed zijn voor een mooie prijs. De Hair & bodywash is hier een top voorbeeld van: verkrijgbaar in vier geuren, geschikt voor zowel huid als haar.

 

De Hair & bodywash 250ml kost €19.95, wil je een extra groots gebaar maken? De Hair & bodywash is ook verkrijgbaar in 500ml en 1000ml.  

 

Het beste cadeau voor je partner/verloofde - Massage olie

Een cadeau waar je allebei veel plezier van gaat hebben: de Kayori massage olie. Deze olie is een zachte, rijke olie geschikt voor alle huidtypen. De olie blijft lang genoeg vettig voor een heerlijke massage en trekt hierna snel in de huid.

 

De massageolie is verkrijgbaar in zes geuren en kost €29.95

 

Voor de wellness liefhebber – de Sauna sarong

Speciaal voor de wellness liefhebber hebben we de ‘home spa’ collectie. Hierin zitten handige en zachte producten die perfect zijn voor een dagje wellness. De Sauna sarong is hier een goed voorbeeld van. Deze 100% bio katoenen badstof sarong sla je om het middel en knoop je vast op jouw maat. Zo blijft de handdoek de hele dag goed op zijn plek. Een heel ontspannen cadeau voor een wellness liefhebber!

De sauna sarong is verkrijgbaar in vier kleuren en kost €39.95

 

De altijd goed giftset: The man musthaves

Een prachtige giftset special voor de man ontwikkeld. Met deze set kan het eigenlijk niet mis gaan. De giftset bestaat uit drie praktische producten en vrijwel geen afval: perfect dus! De giftset bestaat uit een toilettas met daarin twee producten. Extra leuk: één van deze producten is exclusief verkrijgbaar in deze giftset! Dat is namelijk de aftershave balm, een verzorgende balm die de huid herstelt na het scheren. Dit product is geschikt voor de droge, gevoelige huid. Daarnaast zit er een hair & bodywash in de set in bijpassende geur.

 

Deze set kost €49.95 en is verkrijgbaar in twee kleuren: beige en zwart.

 

De upgrade van het interieur - Handdoeken

De ene persoon  geeft er niets om, de andere persoon heeft alles spik en span op orde: het huishouden kan enorm verschillen. Maar iedereen wordt blij van zachte, lekkere handdoeken. Een mooi cadeau om op te bouwen zoals jij het wilt: je kunt zo ver uitbreiden als jij wil. Geef een twee heerlijke royale handdoeken of juist een aantal gastendoekjes en washandjes. Ook heel goed geschikt als groepscadeau.

 

Badgoed vanaf €4.95 tot €34.95 per stuk