Verzenden & bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?
Bij een bestelling van boven de € 50,- in Nederland, Belgie en Duitsland nemen wij de verzendkosten van € 4.99 voor onze rekening.

Krijg ik een verzendbevestiging?
Deze krijg u zeker! Wij zenden onze pakketjes met DHL. Zodra uw producten zijn ingepakt in ons magazijn ontvangt u per mail een verzendcode. Deze is uiterlijk de volgende ochtend actief.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij pakken je bestelling met veel zorg in en versturen deze in een stevige, recyclebare doos. 

Wordt er ook op zaterdag bezorgd?

Ja, er wordt ook op zaterdag bezorgd. Dit geldt echter niet voor avondlevering; dit is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag. In het buitenland wordt niet op zaterdag geleverd.

Wat gebeurd er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?
Wanneer u niet thuis bent als uw pakket bezorgd wordt, probeert de bezorger in veel gevallen uw pakket aan te bieden bij uw buren. Mocht dit niet mogelijk zijn, vindt er op een andere dag nog een bezorgpoging bij u plaats. Daarna gaat het pakket naar een DHL afhaallocatie. U ontvangt hier bericht over. 

Weet u zeker dat u op een mogelijk moment van bezorging niet thuis bent? Kies dan in het bestelproces voor een latere bezorgdag of voor avondlevering.


Verzenden naar het buitenland 

Verzenden naar Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Italie, Zweden, Denemarken en Oostenrijk kost 6.95 ongeacht het orderbedrag.
Verzenden naar Finland, Groenland, Faeroer eilanden, Zwitserland, Griekenland, Polen, Portugal en Noorwegen kost €8.95 ongeacht het orderbedrag. 

Verzenden naar het Verenigd Koninkrijk is op dit moment helaas niet mogelijk. 

Heeft u verder nog vragen? Neem contact met ons op via info@kayori.nl of +31 (0)85 - 0062020 (werkdagen 09;00 tot 17;00).

Bezig met laden...