NIEUW Kayori Cosmetics

Lief zijn voor jezelf en aandacht geven aan je eigen lichaam staat bijna nooit op een to-do list, toch zijn beide enorm belangrijk om met jezelf in contact te blijven. Met de Kayori cosmetica lijn nodigen we je uit om van een snelle douchebeurt een klein verwen moment te maken. Kayori cosmetica is verkrijgbaar in verschillende geurlijnen, elke geurlijn is geïnspireerd door de natuur en bestaat uit verschillende producten. De natuur laten doen waar zij goed in is; daar geloven we bij Kayori in. Dit gaat niet alleen op voor bed- en badgoed, ook bij cosmetica is dit onze visie. Alle cosmetica van Kayori is gemaakt van voornamelijk natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de huid zoals shea boter en plant extracten. Kayori cosmetica bestaat uit de volgende producten: handwash, handcream, bodycream, bodywash, bodylotion, bed & bodymist en interieur parfum diffusers.


Kayori cosmetica Shincha

De Shincha geurlijn dankt haar naam en topnoot aan de wereld van de Japanse groene thee. Shincha is de allereerste pluk van het seizoen van de sencha-oogst. Shincha betekent dan ook letterlijk ‘nieuwe thee’. De eerste pluk van deze thee is bijzonder omdat de plant gedurende de hele winter voedingstoffen heeft kunnen opslaan die daardoor in de eerste bladeren extra krachtig aanwezig zijn. De kracht en ongelofelijke frisheid van de bladeren is de basis van deze geurlijn. De andere topnoot is bergamot: een frisse citrus geur met een kruidig vleugje. In het hart van de geur bevinden zich verschillende bloemgeuren: jasmijn, orchidee, freesia en roos. De basis van de geur is muskus en patchouli.


Kayori cosmetica Hazakura

Hazakura zijn de bladeren die verschijnen na de kersenbloesem, zodra bloesembladeren loslaten komen er jonge groene bladeren voor in de plaats. De groene blaadjes en nieuwe scheuten zijn een fenomeen dat in Japan gevierd wordt als onderdeel van het voorjaar: de schoonheid van vergankelijkheid. De periode dat de Hazakura er zijn is enorm kort: vanaf het vallen van de bloesem tot de boom vol in blad is. Bij de topnoten van deze geurlijn kon een bloesem natuurlijk niet ontbreken: sinaasappel bloesem in combinatie met bergamot en muskus. Het hart van de geur bestaat uit ylang-ylang, jasmijn en gouden muskus. De basis van de geur is muskus, amber, Egyptische papyrus en patchouli.


Kayori cosmetica Yuzu

Yuzu is een 10000 jaren oude Japanse citrusvrucht en staat ook bekend onder de naam ‘yuja’. De vrucht staat niet alleen bekend vanwege haar unieke smaak maar ook vanwege de eeuwenoude wijsheid over de werking van de vrucht. De geur van de vrucht zou niet alleen ontspannend maar ook stress verminderend werken en goed zijn voor de bloedsomloop én het hart. De topnoot van deze geur is een friszure cassis geur, het hart bestaat uit bloemgeuren als freesia en roos. Bij de basis zien we warmere geuren als vanille, amber, houtnoten en patchouli.