Het effen dekbedovertrek is een trend die we al een tijdje zien en die ook nog een tijdje met ons mee zal reizen. Dekbedovertrekken in een effen kleur kun je helemaal stylen naar eigen smaak: sierkussens, plaids en spreien maken het geheel eigen. Doordat de basis rustig is kun je met de Izakaya dekbedovertrekken alle kanten op. De dekbedovertrekken in deze collectie hebben een speciale wassing: hierdoor heeft de stof een stoere look.

Voorjaar & zomer trendkleuren 2021

De kleuren in de Izakaya collectie zijn stuk voor stuk krachtige trendkleuren. De vier kleuren die we hebben gekozen hebben ieder een geheel eigen uitstraling. In elke kleur zijn de verschillende dekbedovertrek maten verkrijgbaar én een rond sierkussen. Kayori dekbedovertrek Izakaya Tencel Zwart is effen zwart komt hierdoor robuust over. Dit dekbedovertrek zal prachtig staan in minimalistische of Scandinavische interieurs de tegenhanger hiervan is absoluut het Kayori dekbedovertrek Izakaya Tencel groen. De zachte mint groene kleur laat zich goed combineren met allerlei frisse en zachte kleuren.

Een kleur waar je alle kanten mee op kan: Kayori dekbedovertrek Izakaya Tencel goud. De geelgouden tint is dé trendkleur dit seizoen, de kleur combineer je moeiteloos met warme of koele tinten. Last but not least: Kayori dekbedovertrek Izakaya Tencel© Leather. Een andere trendkleur die de boventoon zal voeren dit seizoen. Prachtig warm leder bruin/oranje.

Voordelen van Tencel© bij Kayori producten

Het gebruik van Tencel© is niet nieuw voor Kayori. Tencel© is namelijk een duurzaam alternatief voor katoen met mooie product eigenschappen. De stof is gemaakt van houtpulp, hiervoor is bijvoorbeeld veel minder water nodig dan voor katoen. De bossen waar de houtsoort (Eucalyptusboom) vandaan komt zijn gecertificeerd en dus gecontroleerd. De chemicaliën die nodig zijn om van de houtsnippers een vezel en vervolgens stof te maken kunnen tot wel 99% hergebruikt worden: ook dit is dus absoluut duurzamer dan de vele alternatieven! Hoe voelt Tencel© aan? Heel zacht en soepel! De stof voelt zachter aan dan katoen maar is vele malen sterker dan katoen. Hierdoor blijft je nieuwe Kayori product gemaakt van Tencel© extra lang mooi! Een ander voordeel aan de stof is de antibacteriële eigenschap: bacteriën kunnen zich niet hechten aan Tencel©: ideaal voor mensen met bijvoorbeeld huisstof allergie maar ook nare geurtjes maken geen kans.

IZAKAYA collectie

Izakaya staat voor ontspanning, genieten van het leven. Lekker uitgebreid dineren of genieten van een goede film. Een goed gesprek tijdens een lange wandeling. In het dagelijkse harde werken geef je veel van je energie aan anderen. Izakaya leert ons dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Het is goed voor de lichamelijke & geestelijke balans om te ontkoppelen en de focus te verleggen naar tijd spenderen met geliefden.